Els arrossos de casa i altres meravelles
Sempre hi ha un racó de la memòria o del paladar on guardem els sabors que van impregnar la nostra infància. Al llarg d'aquestes pàgines, Josep Piera ens torna, fets literatura, molts d'aquests records. Si, tal com deia Josep Pla, parlar del que mengem o del que hem menjat és un plaer compartit, escriure'n és una manera única de reviure alguns dels millors moments de la nostra vida. Els arrossos de casa segueix el ritme de les estacions de l'any i dels productes que la mítica horta valenciana aporta a la rica i variada preparació de l'arròs. Piera recupera les receptes de la tradició familiar i poua en la cultura valenciana per brindar-nos uns plats que han marcat la història de tot un país: el putxero de Nadal, els figatells, la fideuà, els arrossos de quaresma, d'estiu i d'hivern, i un llarg etcètera, condimentat amb tota mena d'anècdotes i receptes que fan d'aquesta obra un autèntic gust per al paladar i l'esperit.
(Sinopsi)